Siirry sisältöön

Näytökset on peruttu vuodenvaihteesta koronatilanteen takia. Tuiskulan iloiset rouvat esitetään heti, kun tilanne sen sallii. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin. 

Jo oli aikakin tehdä jotakin!

Erikoiset ajat ruokkivat ihmisten luovuutta ja ongelmiin löydetään ratkaisuja joskus ihan läheltä. Näin tapahtui Tuiskulan Kesäteatterilla, missä on ruovittu tyhjää jo parin kesän verran. Uusi näytelmä on odottamassa ihanaa vapauden kesää, mutta sitä odotellessa teatterilla päätettiin ottaa koronan aiheuttama ahdinko omiin käsiin ja tehdä sitä, mistä tykätään ja mikä osataan. Eli näytellään!

Ideasta epävarmuuksien kautta toimintaan, ja näin on syntynyt Tuiskulan Kesäteatterin Talvi, jonka esitykset nähdään tänä talvena kauniilla Tuiskulan Seuratalon näyttämöllä. Ensiesitykseksi valikoitui Shakespeare-Saariston käsikirjoittama komedia.

Mikä paremmin sopisi tähän aikaan kuin iloinen hyvänmielen komedia, lupa nauraa ja rentoutua. Tätä tarjoilevat Tuiskulan iloiset ja neuvokkaat rouvat, jotka tahtomattaan ovat joutuneet itsestään liikoja luulevan leipurimestari Jyllenmaan donjuanismin kohteeksi. Hersyvän komedian tapaan tilanteet johtavat ennalta-arvaamattomiin yllätyksiin, mutta kuitenkin tuiskulalaisittain elämänmakuisesti ja sympaattisesti. Ei niin suurta pilaa, ettei jotakin tutunoloista ja tunnistettavaa voisi jokainen löytää roolihenkilöiden hahmoista.

Meille Tuiskulan teatterilaisille tämä projekti on antanut iloa ja hengähdystaukoa tässä ajassa. Sitä ihanaa iloa tahdomme turvallisesti jakaa myös uskolliselle yleisöllemme.

Tervetuloa siis jälleen tuiskulalaiseen teatteriin!

Tuiskulan iloiset rouvatTuiskulan iloiset rouvat

Käsikirjoitus: W.Shakespeare-P.Saaristo
Ohjaus: Pekka Saaristo
Liput: 25 € sisältäen väliaikatarjoilun.
Lippuvaraukset: p. 02 5546 370

 

Vieritä ylös