Siirry sisältöön

Jo oli aikakin tehdä jotakin!

Erikoiset ajat ruokkivat ihmisten luovuutta ja ongelmiin löydetään ratkaisuja joskus ihan läheltä. Näin tapahtui Tuiskulan Kesäteatterilla, missä on ruovittu tyhjää jo parin kesän verran. Uusi näytelmä on odottamassa ihanaa vapauden kesää, mutta sitä odotellessa teatterilla päätettiin ottaa koronan aiheuttama ahdinko omiin käsiin ja tehdä sitä, mistä tykätään ja mikä osataan. Eli näytellään!

Ideasta epävarmuuksien kautta toimintaan, ja näin on syntynyt Tuiskulan Kesäteatterin Talvi, jonka esitykset nähdään tänä talvena kauniilla Tuiskulan Seuratalon näyttämöllä. Ensiesitykseksi valikoitui Shakespeare-Saariston käsikirjoittama komedia ’Tuiskulan iloiset rouvat’, jonka ensi-ilta on 31.12.2021 klo 16.

Mikä paremmin sopisi tähän aikaan kuin iloinen hyvänmielen komedia, lupa nauraa ja rentoutua. Tätä tarjoilevat Tuiskulan iloiset ja neuvokkaat rouvat, jotka tahtomattaan ovat joutuneet itsestään liikoja luulevan leipurimestari Jyllenmaan donjuanismin kohteeksi. Hersyvän komedian tapaan tilanteet johtavat ennalta-arvaamattomiin yllätyksiin, mutta kuitenkin tuiskulalaisittain elämänmakuisesti ja sympaattisesti. Ei niin suurta pilaa, ettei jotakin tutunoloista ja tunnistettavaa voisi jokainen löytää roolihenkilöiden hahmoista.

Meille Tuiskulan teatterilaisille tämä projekti on antanut iloa ja hengähdystaukoa tässä ajassa. Sitä ihanaa iloa tahdomme turvallisesti jakaa myös uskolliselle yleisöllemme.

Tervetuloa siis jälleen tuiskulalaiseen teatteriin!

Tuiskulan iloiset rouvatTuiskulan iloiset rouvat

Käsikirjoitus: W.Shakespeare-P.Saaristo
Ohjaus: Pekka Saaristo
Liput: 25 € sisältäen väliaikatarjoilun.
Lippuvaraukset: p. 02 5546 370

Esitykset Tuiskulan Seuratalolla:

Ensi-ilta pe 31.12.2021 klo 16
Su 2.1. klo 14 ja 18
Pe 7.1. klo 19
Su 9.1. klo 14 ja 18
Pe 14.1. klo 19
La 15.1. klo 19
Su 16.1. klo 14 ja 18

Vieritä ylös