Tuiskulassa konsertoivat kesällä 2018

Tuiskulan kesän aloittaa komeaääninen Jarkko Ahola soolo-ohjelmistollaan teatterimme ainutlaatuisen tunnelmallisessa miljöössä perjantaina 15.6.2018 klo 19. Aholan kaltainen multitalentti upeine äänineen on hurmannut suomalaiset niin Tähdet, tähdet-kilpailussa kuin loppuunmyydyillä areenakeikoillaankin. Tuiskulan jylhien kuusten alle on odotettavissa siis unohtumaton konsertti.

Konsertti on loppuunmyyty.

Ahola_2080

Kesän lopuksi olemme suunnitelleet jotakin spesiaalia… Tuiskulan Kesäteatterin lavalla on vuosien mittaan koettu suuria tunteita teatterillemme sävelletyn musiikin parissa. Musiikki on ihastuttanut meidän lisäksemme katsojiamme ja haluamme nyt tarjota ihanan illan katsojillemme elokuun täysikuun alla. Lavalla esiintyvät tutut kasvot vuosien varrelta ja bändinsä kapellimestarina toimii itseoikeutetusti Tuiskulaan paljon musiikkia säveltänyt Jari Levy. Koreografina toimii Anna Levy.

Elämyksellisen illan ohjaa pitkäaikainen ohjaajamme Arto Myllärinen, joka Tuiskulassa tunnetaan suurten kohtausten ja tunteiden miehenä. Iloleikki on tämä elämä!-nimisestä konsertista 24.8. on siis odotettavissa jotakin ihan uutta, koskettavaa ja riemastuttavaa koettavaa.

Liput numerosta 02 5546 370.

Iloleikki-b_2080