Siirry sisältöön
JP Tuiskula Juliste Face 1200x628px

Kaikista kauneimmat laulut – 30 vuotta laulajan elämää

Laulelmallinen kahvikonsertti Tuiskulan Seuratalolla su 21.4. klo 17 Sävelet sipaisevat suomalaista sielunmaisemaa, sinivalkoisia sävyjä ja chansonin
vivahteita, slaavilaisilla mausteilla. Lauluja luonnosta, ihmisyydestä, elämästä ja rakkaudesta.

Monet muistavat Jaana Pölläsen vuoden 2000 tangoprinsessana. Tuiskulassakin hänet on vuosikymmenten aikana nähty monta kertaa, Seuratalollakin jo kahdesti vuosia sitten.

Musiikin tulkinnat ovat saaneet vuosikymmenten kertyessä lisää syvyyttä ja elämänmakua. Jaana on saanut tehdä monipuolisen päätoimisen laulajanuran. Näyttämömusiikkista kirkollisiin konsertteihin. Jaana kertoo, että hänen kutsumuksensa jo pitkän on ollut, ei niinkään pitää yllä hyvää meininkiä, vaan kosketella ihmisiä sydämen korkeudelta. – Iloitsen, kovasti saadessani tulla yhdessä muusikkomieheni Ville Uusitalon kanssa jakamaan iltahetken yleisön kanssa.

Olemme valinneet meidän mielestämme parhaat ja kauneimmat laulut konserttiin. Nähtäväksi jää, onko yleisö samaa mieltä, toteaa Jaana hymyillen, - Laulu iloni ja työni, Lapin kesä, Sinua, sinua rakastan sekä Valhe ja totuus. Slaavilaisia sävelmiä ja kesäisiäkin lauluja laulamme myös yhdessä keväisessä illassa.

Jaana Pöllänen tekee juhlavuotensa kunniaksi uuden genre-avauksen tulevana kesänä. Hän julkaisee Seinäjoen Tangomarkkinoilla yhdessä gospel-puolella tunnetun Lasse Heikkilän kanssa levyllisen Heikkilän säveltämiä ja osin sanoittamiakin hengellisiä tangoja. Näistä lauluista, tässä konsertissa, yleisö saa kuulla maistiaisen, erään luomakunnan kauneutta mykistyen ihastelevan sävelmän.

Sydämellisesti tervetuloa!

IMG_6259
Vieritä ylös