Skip to content

Tuiskulan kesä 2020

Nyt on tullut aika nostaa kädet pystyyn mahdottoman edessä. Hallituksen linjaukset vahvistivat sen, mikä meillekin oli jo kirkastumassa. Toiveet ja tahto eivät nyt riitä vaan murheellisina joudumme ilmoittamaan, että kesämme tapahtumat ovat peruuntuneet. Uskomme linjausten olevan oikeita ja haluamme päätöksellämme tukea valittua linjaa.

Teatterin osalta tämä tarkoittaa sitä, että näytelmän ”Kun lesket… empivät” kantaesityksemme siirtyy seuraavaan kesään 2021. Konserttimme luonnollisesti myös peruuntuvat ja niiden mahdollisesta siirrosta seuraavaan kesään tiedotamme myöhemmin. Etukäteen lippunsa lunastaneisiin otamme yhteyttä ja lippurahat palautetaan tilille. Teatterin numeroon 02 5546 370 voi myös itse olla yhteydessä.

Käännämme katseemme nyt luottavaisina tulevaisuuteen ja seuraavaa kesää odotellessa valmistelemme Tuiskulan kulttuurikeskus-hankkeen aikana kylämme vastaanottamaan vieraamme entistäkin idyllisemmissä puitteissa.

Joskus teatterin on väistyttävä tosi elämän edessä ja nyt tuli sen aika. Tuiskulan Kesäteatterin väki haluaa toivottaa katsojilleen aurinkoista ja ihanaa kevättä ja kesää. Nähdään kesällä 2021!

Kun lesket... empivät

Käsikirjoittaja-ohjaaja Pekka Saaristo on jälleen synnyttänyt uutuusnäytelmän paikallishistorian vaiheista. Samalla viime kesänä Kotomaan vaaran vuaret -näytelmässä tutuksi tulleen räisäläläisperheen elämä jatkuu sodanjälkeisessä Köyliössä. Siirtolaisteeman rinnalle on kuitenkin vahvana noussut sodan synnyttämä kipeä aihe, leskeys, joka suomalaisessa yhteiskunnassa oli tuona aikana hyvin yleistä. Elämän oli kuitenkin jatkuttava, ja niistä kivuista, selviytymistarinoista, mutta myös arjen iloista tämä näytelmä lämmöllä ja huumorilla kertoo. Tuiskulan näytelmien sieluja hivelevistä tunnelmista on jälleen vastannut säveltäjä Jari Levyn musiikki, joka koskettaa, ilahduttaa ja yllättää Saariston kerrontaa täydentävissä teksteissä.

Faktat

Nimi: Kun lesket... empivät
Käsikirjoitus: Pekka Saaristo
Ohjaaja: Pekka Saaristo
Musiikki: Jari Levy
Esitysajat: Katso esitysajat tästä

2021_Kun lesket empivat
Scroll To Top