Siirry sisältöön
Nelijalkaiset ystävämme

Taisto

Annica Laine:

Kerro vähän itsestäsi?

Oli jo aikakin, että joku huomaa potentiaalini ja järjestää haastattelun. Olen vuoden ikäinen leikattu kollikissa ja olen kotoisin ihan oikeasta suuresta kaupungista, Turusta (sieltä kaikki muutkin suuret julkkikset tulevat, kuulemma esimerkiksi joku ”Robin”). Vietän kesälomaa omistajani Annica Laineen kanssa täällä Tuiskulassa. Omistajani on kertonut, että olen alun perin syntynyt kyllä täällä maalla, mutta sitä minun on vähän vaikea uskoa. Ei kai millään maalaisella voi olla näin kiiltävää turkkia tai jänteviä linjoja? Väritykseltäni olen harmaavalkoinen mustilla raidoilla. Omistajani aina sanoo, että painan aivan uskomattoman paljon, vaikka olen rakenteeltani solakka. Ehkä se johtuu näistä pitkistä raajoista?

Mitä teet työksesi? Entä mitä tykkäät tehdä vapaa-aikanasi?

Opiskelen tällä hetkellä pääaineenani omistajani hermojen venyttämistä ja sivuaineenani aktiivilaiskottelua. Vapaa-aikanani mm. noudan leluja (tämä on ihmisten mielestä aina jotenkin todella huvittavaa… En ymmärrä miksi), rikon asioita, istun kukkaruukuissa, kerjään rapsutuksia ja harjoittelen mouruamista. Olen myös äärimmäisen taitava kärpäsenmetsästäjä ja karkuri.

Mikä on mielestäsi parasta Tuiskulassa?

No eihän tämä nyt mikään Turku ole… Mutta parasta täällä maalla on ehdottomasti omistajani isovanhempien anteliaisuus ruoan suhteen ja heidän tarjoamansa huomio ja rakkaus kellon ympäri. Lisäksi Tuiskulan vehreät niityt tarjoavat loistavat puitteet kärpäsenmetsästykseen. Saan huomiota naukaisemalla ja kun haluan olla rauhassa, menen yleensä päiväunille saunaan. Nyt kun oikein ajattelen, niin eihän tämä Tuiskula hullumpi paikka olekaan… Maalaiskyläksi.

Mikä on lempiruokasi? Entä inhokkisi?

Inhokkiruokia minulla ei ole. Syön kaiken, mitä vain tarjotaan. Suosikkini on kuitenkin kinkku suoraan paketista.

Oletko koskaan tehnyt jotain jäynää omistajillesi?

Aina kun omistajani unohtaa laittaa pyykkikorin vessanpöntön päälle, saatan avata kannen ja pulahtaa virkistävälle pesulle. Tykkään myös kolistaa Turussa ulko-ovessa olevaa metallista läpyskää, jota omistajani kutsuu postilaatikoksi.

Muurin päällä on mukava makoilla. Kuvaaja: Annica Laine.

_________

Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Annican kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

1 kommentti

  1. Teemu Laine 18.7.2018 klo 22:59

    Jäynälistan jätit, ehkä häveliäisyyksissäsi, hieman suppeaksi…
    Muutoin olet kohtuullisen siedettävä, välttänet rapumerran vielä tänä kesänä.

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös