Siirry sisältöön
Seuratalon tarinat

Tulevaisuuden juhlaa Tuiskulan seuratalolla!

Henna Ryömä:

Tulevaisuuden juhlaa Tuiskulan Seuratalolla.

Malja uusille ylioppilaille! Kuva: Henna Ryömä.

Viime keväänä perheessämme juhlittiin nuoren naisen saavutusta, kun mieheni tytär kirjoitti ylioppilaaksi. Tuore ylioppilas oli kaunis ja päivä oli kuluneen kesän tyyliin lämmin.

Juhlia päätettiin viettää Tuiskulan seuratalolla, missä olemme viettäneet jo aiemminkin yhdet lakkiaiset ja parit rippijuhlat. Tuiskulan seuratalo on vuokrattavissa oleva juhla- ja kokoustila, jonka kalustoon kuuluu pöydät, tuolit, pöytäliinat ja astiat. Melkein täyden palvelun talo siis. Ruuat järjestettiin pitopalvelun kautta, mutta muuten juhlavalmistelut olivat helpot ja juhlastressi valmistelujen suhteen melko olematon.

Tuiskulan seuratalosta on moneksi

Tuiskulan seuratalo toimii hyvin näissä noin 50 hengen juhlissa, mutta siellä mahtuu juhlimaan aina noin 130 henkinen juhlaväkikin. Juhlatilassa järjestät idylliset perhejuhlat; lakkiaiset, rippijuhlat, kastetilaisuudet, häät, syntymäpäivät ja muistotilaisuudetkin. Seuratalon pihassa ja tien toiselle puolella on kesäteatterin kanssa yhteiskäyttöön tehdyllä parkkipaikalla riittävästi parkkitilaa. Sisäänkäyntejä löytyy juhlaväelle, bändille ja keittiöväelle ja wc-tiloja on tiloihin nähden riittävästi. Vuokra-aika on normaalisti perjantaista sunnuntaihin, mutta tarvittaessa vuokra-aikaan saa lisäpäiviä. Lava on riittävän suuri tanssibändille ja käytettävissä on neutraalien lavasteiden lisäksi ne perinteiset koivulavasteet.

Viime vuosina Tuiskulan seuratalon varustelutasoa on parannettu asentamalla saliin ja ravintolatilaan ilmalämpöpumput ja liittämällä talo Tuiskulan-Voitoisten jätevesiosuuskunnan viemäriin.

Tulevaisuuuden juhlaa Tuiskulan Seuratalolla.

Seuratalon valoisa sali sopii moneen juhlaan. Meidän juhlissa vieraita oli noin 50, mutta saliin mahtuu jopa 130 henkeä pöytäpaikoille. Kuva: Henna Ryömä.

Tuiskulan seurataloa ylläpidetään talkoovoimin

Tuiskulan seurataloa pyörittää Tuiskulan seurataloyhdistys ry eli homma toimii talkootyönä. Lämmityspuut saadaan lahjoituksena ja puiden pilkkomiset ja sisälle ajaminen sekä lämmitys hoidetaan talkoilla. Kaikki parannustyöt pyritään myös toteuttamaan talkoilla. Lisäksi seuratalon siivous on talkootyötä tekevien kyläläisten harteilla. Kiitos hurjasti kaikille talkootyötä tekeville. Ilman talkootyötä seuratalon pyörittäminen vuokrauskäytössä ei olisi mahdollista. Kerran tai kaksi vuodessa talkooporukka kokoaa voimansa yhteen ja käynnistää Tuiskulan TalviTeatterin, minkä tuotot käytetään seuratalon parannuksiin, lämmitykseen ja hankintoihin.

Vahva suositus Tuiskulan seuratalolle

Tuore ylioppilas lähti juhlapäivän iltana ystäviensä kanssa juhlistamaan saavutuksiaan ja tulevaisuutta. Me muut keräsimme tavarat paikoilleen, siivosimme suurimmat roskat pois ja siirryimme kakkupaloinemme koteihimme rentoutumaan ihanasta päivästä. Suosittelen Tuiskulan seurataloa juhlien pitopaikkana.

Tulevaisuuden juhlaa Tuiskulan Seuratalolla

Herkullinen ruoka kruunaa juhlan. Kuva: Henna Ryömä.


Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Hennan kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita tämän kategorian juttuja? Ne löydät tästä.

Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös