Siirry sisältöön
Teatteri ja hänen väkensä

Ilolla syksyn riemuihin!

Arto Myllärinen:

Loiloiloilo!

Kesän tapahtumat eivät ole lopussa, vaan huipentumassa! Nyt perjantaina klo 19 Köyliön Tuiskulan kesäteatterimiljöössä Exit-yhtyeen Jari Levyn luotsaama bändi antaa musiikillisen impulssin ja sykkeen taitaville Tuiskulan tähdille! Tämän huippubändin takia kannattaa olla kärppänä paikalla, kun AINOA esitys perjantaina nähdään ja kuullaan.

Tässä hyvän mielen konsertissa kuullaan vuosien varrella näytelmäyleisöä koskettaneita kappaleita. Muistatko petetyksi tulleen puotipuksun tilitysbiisin, nälkävuosien kiviaidanrakentajat tai nuorenparin herkän toisilleen omistautumisen laulun?
Konsertin sisällä nähdään välähdyksinä taattua tuiskulalaista näyttelemistä. Kuka saakaan kenet lopuksi, tehdäkseen hänestä minkä?

Olitpa sitten vieraillut Tuiskulassa usein tai tulet vasta ensimmäistä kertaa, konsertti ei jätä kylmäksi. Oli ilman lämpötila sitten mitä tahansa… Varustautukaa kuitenkin asiallisin kesäteatterivaattein eli toppatakki tai vastaava käy hyvin. Mikäli et tiennyt, sade tyypillisesti kiertää Tuiskulan esityksen aikana!

Perjantaina nähdään! Ja kuullaan!

______________

Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Arton kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

2 kommenttia

  1. Olli-Pekka Hakala 25.8.2018 klo 10:45

    Todellinen ILOLEIKKI oli esityksenne! Iloisia ja myös haikean kauniita lauluja, tuttuja välähdyksiä menneiltä vuosilta, täyttä paneutumista ja esittämisen iloa ihan jokaiselta! Kiitos nautinnollisesta suven päätöksestä!

    Kaisa ja Olli-Pekka Hakala

    • skinnunen 25.8.2018 klo 11:09

      Kiitos, Kaisa ja Olli-Pekka. Hienoa, että olitte katsomossa. Oli ilo tehdä esitystä teille kaikille katsojillemme!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös