Siirry sisältöön
Teatteri ja hänen väkensä

Pari merkittävää henkilöä

Arto Myllärinen:

Raippatihellaa!

Tuiskulaan ja Tuiskulan kesäteatteriin törmäämisestä olen riemullisen iloinen. Eräänä päivänä vuosia sitten tuli puhelu, että olisiko mahdollista, että ohjaisin kesäteatterin Tuiskulaan. Ja niinpä tapahtuikin, ja sen seurauksena sain opetella satakuntalaista sanansäilää ja länsisuomalaisen huumorin erilaisuutta verrattuna karjalaisee huumoritajjuu Lappeenrannan suunnalt, mist mie oon kotosi.

On ollut upeaa tehdä taitavan porukan kanssa näytelmiä. Sitä kautta on tullut paljon uusia tuttuja, ystäviäkin. Pari merkittävää henkilöä on ”tarttunt mukkaaki”.

Tiia Kinnunen, nykyinen Sillanpää, toimi assistenttina useissa projekteissa ympäri Suomea neljän vuoden ajan. Kiitos Tiia, se oli uppeeta aikaa! Terveisiä sinne Oulun kaupunginteatteriin! Myönteinen kaihomieli jäi, oli loistavaa työskennellä kanssasi.

Vaan onnihan minnuu potkas. Onnistuin saamaan Reetta Hulmin assistentikseni – Köyliöstä löytyy taitavia ihmisiä joka lähtöön! Kiitos Reetta!
Reetan kanssa on tekeillä näytelmiä ja muita produktioita. Viime viikonloppuna oli kantaesitys Uudessakaupungissa Rakkauden reissumies -näytelmällä, jonka kirjoittelin ja Reetan kanssa suunniteltiin. Ei olt katsomos kuivaa silmää eikä nauramatont naamaa! Aiomme esittää sitä ympäri Suomea, vähän muuallakin: saap kysellä meilt Tuiskulaanki!

Jatkuu ensi numeros…

Reetta Hulmi, Aino Kimppa, Tiia Kinnunen ja Heli Lehto-Lintunen Tuiskulan Kesäteatterin lavalla kesällä 2013 näytelmässä Kosketus. Kuvaaja: Simo Nummi.

____________

Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Arton kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös