Siirry sisältöön
Blogista ja sen kirjoittajista

Uusia sanojia blogissa

Sanna Kinnunen:

Tätä Sanokaas mun sanonee-blogia on kirjoitettu nyt reilu puoli vuotta. Suunnitelmat ovat pääosin toteutuneet ja kirjoittaminen on ollut inspiroivaa. Juttuja on tullut tasaiseen tahtiin. Lukijoita olemme saaneet jo mukavan määrän, mutta mukaan mahtuu vielä muitakin. Jos tunnet jonkun, joka voisi olla kiinnostunut blogistamme, älä epäröi jakaa tekstejä somessa. Siitä olemme erittäin kiitollisia, jos niin teet. Jos sinua kiinnostaa itsekin kirjoittaa Sanokaas mun sanonee -blogissa, ota yhteyttä minuun. Puhelinnumeroni löytyy sivuston alalaidasta kohdasta sivuston ylläpito. Sitten ensimmäisen blogiesittelyn, kirjoittajajoukkomme on kasvanut kolmella uudella kirjoittajalla, jotka esitellään seuraavassa.

Aino Kimppa

Blogikirjoittaja Aino Kimppa

Aino

”Olen Helsingissä asuva tuiskulalainen ja olen ollut mukana Tuiskulan kesäteatterissa 5-vuotiaasta lähtien. Eikös parin vuoden päästä voi jo juhlia 20-vuotis taiteilijavuotta? Opintoni alkavat olla loppusuoralla ja työskentelen tällä hetkellä asianajotoimistossa assistenttina. Elämä Helsingissä alkaa vaikeuttaa kesäteatteriharrastusta, mutta sitkeästi yritin viime kesänäkin viettää kaikki mahdolliset lomapäiväni teatterilla. Ajattelen, että tuiskulalaisuus on ikään kuin mielentila ja pysyvä status, joka ei ole verrannollinen juuri sen hetkiseen asuinpaikkaan. Tuiskula on aina kotini, vaikka tämänhetkinen kämppä onkin Helsingissä. Kesäteatterilaisuus taas on heittänyt jo vaikka mihin eri projekteihin, saapa nähdä mihin seuraavaksi…”

Lue Ainon kirjoittamia tekstejä.

Tiia Sillanpää

Blogikirjoittaja Tiia Sillanpää

Tiia

”Olen vuonna 1992 syntynyt Tuiskulan kesäteatterin kasvatti. Aivan syntyperäinen tuiskulalainen en ole, mutta 18 vuotta elämästäni ehdin asua siellä ennen kuin maailma vei mennessään. Vuonna 2012 muutin silloisen poikaystäväni, nykyisen aviomieheni kanssa pääkaupunkiseudulle opiskelemaan. Valmistuin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi, mutta veri veti teatterin pariin eikä työ assistenttina yritysmaailmassa tai esimerkiksi ministeriössä tuntunut omalta.

Loppujen lopuksi kävi ilmi, että johdon assistentin koulutus, kahden vuoden teatteriopinnot kansanopistossa, 17 vuoden harrastajateatterikokemus sekä neljä vuotta teatteriohjaaja Arto Myllärisen assistenttina muodostavat yhdessä varsin hyvän CV:n, kun ammattiteatteriin haetaan järjestäjä-kuiskaajaa. Niinpä syksyllä 2017 koitti siihen mennessä suurimman elämänmuutoksen aika, kun muuttokuormamme suuntasi kohti pohjoista ja aloitin työt Oulun teatterissa. Työstäni olen luvannut kertoa tässä blogissa lisää myöhemmin. Se työssä on ainakin ihan mahtavaa, että pitkä kesäloma mahdollistaa tällaisen “ulkotuiskulalaisen” jokakesäisen paluun Tuiskulan kesäteatterin lavalle, ainakin toistaiseksi :)”

Lue Tiian kirjoittamia tekstejä.

Sanni Kallio

Blogikirjoittaja Sanni Kallio

Sanni

”Olen Tuiskulanraitilla, metsissä ja teatterilla kasvanut, kolmatta kymmentä käyvä ihminen. Tapahtui Helsinkiläistyminen, sitten globalisoituminen. Kasvoinkin joogaopettajaksi, joka on nyt päätyöni Helsingissä.

Ihminen voi lähteä Tuiskulasta, mutta Tuiskula ei ihmisestä. Nyt palaan kuukausittain kotiin pitämään joogakurssia ja nauttimaan rauhasta ja raikkaudesta. Kirjoitan blogissa siitä ja mistä milloinkin, elämän sattumanvaraisista asioista.”

Lue Sannin kirjoittamia tekstejä.

Lue uusimmat kirjoittaja-esittelyt tästä.

____________
Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Sannan kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös