Siirry sisältöön
Teatteri ja hänen väkensä

Tukka työputkella – ilo elää!

Heippatirallaa pitkästä aikaa täältä elämän sykkeestä arjen ja juhlan keskeltä!

Parhaillaan on elämässä menossa vaikka mitä mukavaa, hauskaa, haasteellista, kivaa ja vakavaa. Tässä joitakin poimintoja ehkä vähän tylsästikin kerrottuna.

Ensi tiistaina Jokelan kirkolla aloitetaan Reetan kanssa uuden pääsiäisnäytelmän tekeminen, eka rekrytointi ja info siellä.

Esiintymiskierroksella parhaillaan on Rakkauden reissumies, jota esitimme viimeksi Espanjassa ja seuraavaksi Hartolan kunnantalolla 1.12. 2018 klo 14. Tulehan katsomaan, jos olet kulmilla!

Seuraavaksi meitä voi nähdä Turun suunnalla Linnateatterilla 5.12.2018 klo 18, jossa esiinnymme Ilta Lauran kanssa -talkshowssa. Aihe on erinomaisen tärkeä eli kosketus. Mikä on parantavaa ja rakastavaa, mikä tuhoavaa ja murskaavaa. Olen itse myös illan päävieraana Lauran haastateltavana.

Parhaillaan ohjaan myös Joulu saapuu kaupunkiin -musiikkinäytelmää Roihuvuoren kirkkoon rakkaan ystäväni Anna-Mari Kaskisen pyynnöstä. Sen eka esitys on 13.12.2018 klo 18.

Joulun olen luvannut viettää Parikkalan suunnalla ja vastata Oronmyllyn joulusta. Sinne tulee mainiosti väkeä ja olenpa luvannut olla tuon homman päävastuussa.

Ja kässäreitäkin on tekeillä useita Reetan kanssa, mutta niistä myöhemmin!

Juuri nyt ajattelen, että on hienoa elää juuri tätä hetkeä ja tätä päivää, olla läsnä siinä omassa elämässä, mikä se kunkin kohdalla on. Iloitse itsestäsi, läheisistäsi ja työtovereistasi sellaisena kuin he ovat.

Levollista syksyn hetkeä ja joulun jolkotuksen odottelua! Ajan muuten parhaillaan autoa Hämeenlinnassa ja Reetta näpyttelee tätä muistiin Köyliössä, ja täällä sataa ensimmäisen kerran lunta! Siis Hämeessä, jossa kaiken pitäisi tapahtua hitaammin!

Lupsakasta lystiä elämääsi, muista leikkiä!

7 miestä

Arto Myllärinen ja Reetta Hulmi nähdään näytelmässä Rakkauden reissumies seuraavan kerran 1.12.2018.


Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Arton kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita tämän kategorian juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea kirjoittajien esittelyt? Ne löydät tästä.

Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös