Siirry sisältöön
Teatteri ja hänen väkensä

Yällinen yritys: hyvä kymmenen!

Arto Myllärinen:

Ripsika heikkaa! En muuten tiedä mitä se tarkoittaa, mutta kuulosti kivalta.

Eilen oli riemullinen päivä kaikin puolin. Saatiin taas assari-Reettani kans tehtyä päivällä paljon tulevaisuuteen liittyviä työhommelei, ja päivän kruunasi, että pääsin katsomaan YÄLLISII YRITTÄJJII!

Kiitos Pekalle ja tuottaja-Sussulle ja sitä kautta koko upealle joukkueelle tinkimättömästä tahdosta tehdä upeaa, omaleimaista kesäteatteria! Olihan laadukasta, herkkää, monipuolista ja koskettavaa jälleen. Arvon tarina ja tapahtumat tältä seudulta oli nivottu ammattitaitoisesti yhteen, ja huomatkaa – tämän sanoo alan ammattilainen! Jos et ole vielä käynyt katsomassa tätä historiallista näytelmää, mene ihmeessä, älä missaa tätä!

Itse pyyhkäisen tästä aivan toiselle puolelle Suomea Parikkalaan vetämään harjoituksia elokuun näytelmää varten. Oronmyllyn kesäteatterissa muuten mukana kolme Tuiskulassa parhaillaan esiintyvää näyttelijää, arvaatkos ketkä? Säveltäjä ja koreografikin sattuvat muuten olemaan samat. Hyppäänkii täst saman tien autoon ja lähen posottamaan itäraja suuntaa. Ja myöhä nähhää!

Kioskille kokoontuneet kylänmiehet näytelmästä Yällisii yrittjii. Kuvaaja: Simo Nummi.

___________

Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muita Arton kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä.
Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut tästä asiasta? Jaa teksti hänelle somessa!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös