Siirry sisältöön
Blogista ja sen kirjoittajista

Sanokaas mun sanonee-blogin vuosi 2019 paketissa

Sanna Kinnunen:

Näin vuoden aluksi on hauska katsoa taaksepäin edelliseen vuoteen ja tutkailla mitä tilastot blogistamme kertovat. Sanokaas mun sanonee-blogia julkaistaan Tuiskulan kylän toimijoiden yhteisellä tuiskula.info-sivustolla. Tuiskula.info on Tuiskulan kyläyhdistyksen ja Tuiskulan Kesäteatterin yhdessä ylläpitämä ja kustantama sivusto, jossa mukana ovat Tuiskulan Kyläyhdistys, Tuiskulan Kesäteatteri, Tuiskulan seuratalo, Tuiskulan Torpparimuseo ja Tuiskulan-Voitoisten jätevesiosuuskunta. Lisäksi sivustolla on omat sivunsa myös Tuiskulan Kesäteatterilla järjestettäville konserteille, Tuiskulan seuratalolla toimivalla TalviTeatterilla ja Kyläyhdistyksen julkaisemalla Tuiskulan Sanomilla.

Sivuston analytiikka toteutetaan Google Analyticks-työkalulla, joka on hyvin monipuolinen työkalu kävijäseurantaan. Nämä tilastot eivät valitettavasti ole koko vuodesta 2019, koska tammi-helmikuussa meillä oli häiriötilanne, joka esti tilastoinnin siltä ajalta. Maaliskuusta eteenpäin tilastointi on kuitenkin toiminut moitteetta.

tuiskula.info-sivuston tilastokatsaus

Nämä tilastot koskevat koko tuiskula.info-sivustoa ja ovat ajalta maaliskuun alusta joulukuun loppuun.

  • koko sivustolla kävi 9127 kävijää
  • koko sivustolla oli 36 024 sivuston katselua
  • yksilöityjä katseluita oli 28 682
  • 1. suosituin sivu oli Tuiskulan Kesäteatteri/näytelmä, jolla oli 3842 sivun katselua
  • 2. suosituin sivu oli Tuiskulan Kesäteatteri, jolla oli 3 292 yksilöityä sivun katselua
  • 3. suosituin sivu oli koko sivuston etusivu, jolla oli 2 969 yksilöityä sivun katselua
  •  keskimääräinen sivuilla käytetty aika oli 1 minuuttia 56 sekunttia
  • välitön poistumisprosentti oli 57,80 %
  • mobiilikäyttäjien määrä oli 53,88 % kaikista käyttäjistä
  • käyttäjät selasivat keskimäärin 2,24 sivua sivustolla
Sanokaas mun sanonee-blogin tilastot 2019

Sanokaas mun sanonee-blogin tilaston yleiskatsaus vuodelta 2019.

Sanokaas mun sanonee-blogin tilastokatsaus

Sanokaas mun sanonee-blogiin liittyvät tilastot ovat seuraanvanlaisia ja ajanjakso näissäkin luvuissa on maaliskuu-joulukuu.

(Yksilöidyt kävijät kertoo, kuinka monta eri IP-osoitteesta tullutta käyttäjää sivustolla on ollut. Huomaathan, että yksi käyttäjä on voinut käydä sivustolla useaan otteeseen. Sivun katselu tarkoittaa sivun latauskertaa (tai uudelleenlatausta) selaimessa. Sivun katselut kertoo katseltujen sivujen kokonaismäärän. Välitön poistumisprosentti kertoo, kuinka iso osuus kävijöistä on poistunut heti ensimmäisen sivun ladattuaan.)

Mitä tilastot kertovat?

Tilastot kertova meille, että sivustomme on kokonaisuudessaan hyvin suosittu ja sinne vajaa kaksi vuotta sitten perustettu blogi on myös lunastanut paikkansa. Ymmärrettävistä syistä Tuiskulan Kesäteatterin sivut ja blogiaiheet saavat suurimmat lukijamäärät, käyhän teatterissa vuosittain noin 5000 katsojaa ja konserttivieraat vielä päälle. Nämä kylämme vieraat tutkivat ahkerasti myös tuiskula.info-sivustoa, etsien etukäteen tietoa tapahtumista ja vielä jälkikäteen fiilistelevät onnistunutta vierailua kyläämme. Tämä on vain hyvä asia, koska samalla he tulevat tietoisiksi myös muusta Tuiskulan tarjonnasta ja osa vierailee myös blogissa.

Tulevaisuuteen katsominen sopii myös alkavan vuoden ajankohtaan

Tämän tulevan vuoden 2020 julkaisusuunnitelma on blogin osalta tehty ja näyttää siltä, että myös tulevana vuonna blogin lukijat saavat monipuolisen ja kiinnostavan kokoelman tekstejä luettavakseen. Julkaisut ilmestyvät edelleen viikoittain maanantaina. Aiheemme liikkuvat teatterissa, muissa kylän tapahtumissa ja tapahtumapaikoilla, esittelemme edelleen kylän kissoja ja muita nelijalkaisia ystäviämme, tuiskulalaisten työpaikkoja ja harrastuksia sekä liikumme maailmalla, maatiloilla ja sienimetsällä. Vanhojen aikojen muistelu kuuluu myös aiheisiimme. Vakituisissa kirjoittajissa ei ole muutoksia sitten viime vuoden eli samalla innostuneella porukalla jatketaan. Lue tarkemmin kategorioista ja kirjoittajien esittelyt tästä. Uutena otamme tänä vuonna mukaan myös useamman vieraskynäkirjoittajan, jotka siis vierailevat kirjoittajina blogissa, mutta eivät vakituisesti kirjoita siihen.


Haluatko lukea muita Sannan kirjoittamia juttuja? Ne löydät tästä
Haluatko lukea muita tämän kategorian juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea muiden Sanokaas mun sanonee -blogin kirjoittajien juttuja? Ne löydät tästä.
Haluatko lukea kirjoittajien esittelyt? Ne löydät tästä.

Tunnetko jonkun, joka on kiinnostunut tästä asiasta? Jaa kirjoitus hänelle somessa!

Kirjoita kommentti

Vieritä ylös